Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nowicjan

9. 2. 2012 14:39
urazil jste princip jejich GURU....

Pane Jene, v Čechách slovo tržní nepochází od slova TRH, ale od slova TRHAT..Takhle to hradní pán, za svého fungování, nastavil...

0 0
možnosti
PK

pk08

9. 2. 2012 11:44
PŘESNÉ

toto funguje v každém městě-samé projekty,samé opravy školek,škol.potom se člověk sem tam se dozví,kolik stála pracovní obyčejná kuchyňská deska,atd atd.Lidé zaměstnání na černo,firmy ,které to vyhrávají napojené na městskou mafii,která dělá vše pro lid a to to je ve všem.Nejhorší na tom je,že z toho není úniku,asi tím marasmem musíme projít,je to asi nějaký vývoj-nevím,jak to definovat,ale člověku je z toho někdy zle.

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

9. 2. 2012 11:33
Máte ode mě karmu

a moc držím palce, aby se povedlo zastavit vyhození půl miliardy za zbytečný projekt. Protože jak už to bývá zvykem, určitě by se v tom angažovala nějaká firma s akciemi na doručitele a je tedy možné spekulovat o tom, kdo by si namastil kapsy.

0 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

9. 2. 2012 10:31
tak ja myslim , že docela chapete

že kriteriem pro rozhodovani neni hospodárnost - takový princip si mohou dovolit jen dobří hospodáři když rozhodují o svých penězích. pokud rozhodujete o cizích penězích, kriterium ekonomického přínosu pro vaši kapsu se nachází úplně jinde - to je přesně ten tržní princip na který se odvoláváte. takže chtít po masožravcích aby jedli zeleninu, že je to zdravé, je naivní. nejprve se musí změnit pravidla - zákony, pak se lidé začnou chovat jinak. doufat v to, že ve volbách nahradí normální lidi mirci dušínové je dětsky naivní.

0 0
možnosti
L

L9876

9. 2. 2012 10:41
Re: tak ja myslim , že docela chapete

čímž tedy jste jeden z těch, kteří říkají  "nic s tím nelze dělat". Rozumím vám správně???

0 0
možnosti
L

L9876

9. 2. 2012 10:30
Smekám klobouk

a fandím Vám.. Já dělám podobnou práci jako vy (usvědčuji naše zastupitelstvo z permamentních lží a podvodů) a také to nikoho nezajímá. Já sám ale vždy říkám: PÁNBUH TO VIDÍ, A PODLE TOHO VŠEM NADĚLÍ.  I když se to někomu může zdát málo, není. Celé je to jen o tom, že lidé nepochopili demokracii (volit a KONTROLOVAT). Rádi volí, ale už nekontrolují a proto se děje to, co se děje - rozkrádání, podvody, manipulace, korupce, tiché společenství s lobbisty a korupčníky, kteří vyvádějí openíze na soukromé účty vyvolených ve velkém. JEJICH PENÍZE - TEDY PENÍZE TĚCH, CO NEKONTROLUJÍ. To je alfa omega všeho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1855x
Učitel na gymnáziu, hospodářský historik a komunální politik. Angažuje se v místní politice v Praze 7. Zorganizoval například úspěšné referendum za nepředraženou radnici, kterým se podařilo ušetřit 500 milionů korun. Nyní se snaží společně s dalšími uspět v komunálních volbách s hnutím PRAHA 7 SOBĚ - www.PRAHA7SOBE.cz, aby se ušetřené peníze nerozházely jinak. www.facebook.com/praha7sobe

Seznam rubrik