Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

25. 8. 2011 10:51
Vážený pane ministře, milý Davide

chtěl bych ti touto cestou poděkovat za milý dopis a ocenění mé obětavé práce ve prospěch národa, které si ani mnozí u nás neváží. Dovol mi abych tvou chválu předal i mému kolegovi, ministrovi financí,panu Kalouskovi, který zvláště na návrhu oněch vysokých spotřebních daních na cigarety osobně participoval.

Přesto bych jen doplnil tvé neúplné informace, a tím i vysvětlil proč u nás nemusíme odpůrce našich geniálních reforem zatím upalovat jako tmáře. Ten důvod je jednoduchý, zatímco spotřební daně z cigaret jsou příjmem státního rozpočtu, výdaje na léčení nemocí z kouření  už výdajem téhož rozpočtu nikoliv.Tyto si občané musí platit zvlášť, zatím formou speciálních  zdravotních daní ...ale protože ty sami o sobě nestačí (u nás se ve zdravotnictví možná krade ještě víc než u vás), tak nyní navrhujeme zákon, podle kterého si budou muset na standardně kvalitní léčbu doplácet v nadstandardu..

S úctou tvůj Mirek Al Kalousek

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1855x
Učitel na gymnáziu, hospodářský historik a komunální politik. Angažuje se v místní politice v Praze 7. Zorganizoval například úspěšné referendum za nepředraženou radnici, kterým se podařilo ušetřit 500 milionů korun. Nyní se snaží společně s dalšími uspět v komunálních volbách s hnutím PRAHA 7 SOBĚ - www.PRAHA7SOBE.cz, aby se ušetřené peníze nerozházely jinak. www.facebook.com/praha7sobe

Seznam rubrik