Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3lipy

8. 3. 2011 15:33
Pane Čižinský,

je mi hanba, že jsem do této doby jen nadávala na svinstvo, které s postiženými naše vláda vyvádí. Jdu taky napsat a nejen panu knížeti. Zdravím vás.L.Čiháková

0 0
možnosti

realateista

8. 3. 2011 13:19
Kdo volil TOP09, dnes musí chodit kanálama

Je dobře, že se naivní pravičáci vybarvují ohledně podpory tunelářů zdravotnictví a důchodů. Pro potřebné pak peníze samozřejmě nejsou.

Je to ozázka priorit, kamárádů a sponzorů.

Jediné řešení je Generální stávka, pád vlády, předčasné volby.

Autore, kde jste zjistil mail na "knížete"? Myslím, že mnoho spoluobčanů by mu velmi rádo napsalo. 

0 0
možnosti

seelen

8. 3. 2011 12:45
Jó chlapče

poslechls přemluv bábu a teď voláš už pozdě;-)

0 0
možnosti

Chytrakz hospody

8. 3. 2011 12:14
Státe fuj

Většina rodičů  by nikdy nedali své dítě  do ústava postaraj se o něj sami.  Sebrat jakoukoliv pomoc těmto rodičům je silně neetické. Navíc pokud by stát dobře hospodařil se svěřenými financemi, které vybral od daňových poplatníků, bylo by peněz na tuto etickou činnost dost a dost. Určitě by hodně málo lidí protestovalo proti tomu, aby se těm, kteří se narodili s postižením, dávalo ze státního, aby i tito lidé mohli důstojně jak v mládí tak i ve stáří žít.  Kde peníze hledat, vemte si kolik se promrhalo v cause Promopro, kolik se teď zbytečně vyhazuje za zcela nesmyslné sčítání lidí (všechny důležité údaje stát má již k dispozici a nedůležité zase k ničemu nepotřebuje). Kolik peněz se rve do "sociálně potřebných", kde se to nesmí nazývat pravým jmenem, jinak je to za -100 dukátů a vymazáním (v tomto plátku)   a takových případů vyhazování státních peněz do kapes vyvolených a "potřebných" je hodně. Těm skutečně potřebným se pak nedostává!

0 0
možnosti

MMORHO

8. 3. 2011 12:00
Rozlišoval bych......

Vzpomínám, jak tady byla debata o  nějakém dítěti, snad ze Zlína.  Rodiče  věděli, že dítě bude těžce postižené a pravděpodobně brzy umře. Přesto odmítli rady lékařů, aby šli na potrat a  měli zdravé miminko.   Mají těžce postižené dítě.  Zvolili si to....  Ale chtít teď po ostatních , aby jim platili  ?  Když došla řeč na to, kolik taková péče o postižené dítě stojí, reakce "humanistů" byla:   nedá se vše přepočítávat na peníze.  Jistě že nedá.  Tak proč chcete peníze ?   Jiná věc je, pokud rodiče o postižení  nevěděli, nebo se objeví nemoc  za života.   Pak je jistě na místě pomoci  rodině.  [>-]

0 0
možnosti

Jan Čižinský

8. 3. 2011 12:12
Re: Rozlišoval bych......

Nevidomí a neslyšící nemají právo se narodit? Vzpamatujte se a pusťte si nějakou písničku od Wericha, Voskovce a nevidomého Ježka.

0 0
možnosti

janajt

8. 3. 2011 12:00
Nenapíšu

Váš blog je strašně dojemný emotivní, kdo by se nechtěl zastat postižených miminek, že? Jenže¨co takhle hledat jiné zdroje než jen stát, od něj přece peníze chtějí všichni ne, lékaři- učitelé- postižení -matky -vydavatelé knih... , co je role státu, kde on bere peníze a může jich dávat víc než vybere? Vždycky se najdou důvody proč dát tam či onam jakou máte vy koncepci? Socialistickou státe dej prachy - na všechno nejlépe, nebo budete podporovat občanskou společnost - hele váš soused má postižený mimino pomůžeme mu?!

0 0
možnosti

Jan Čižinský

8. 3. 2011 12:08
Re: Nenapíšu

Ano, pokud se týče postižených dětí, je ze mne socialista. Měli bychom jim péči zaplatit my všichni.

0 0
možnosti

Gábuša

8. 3. 2011 11:54
děkuji

já vám za ten dopis děkuji. Moc. Sice Vám tady nespočet lidí napíše, že pláčete na špatném hrobě a že jste naivní, ale já jsem přesvědčená o tom, že když všichni voliči TOP 09 vyslyší Vaši výzvu a napíšou, tak se něco změní. Ony totiž matky dost dobře nemůžou vyhlásit, že děkují a odcházejí a proto nikoho nezajímají. A to je smutné.

0 0
možnosti

levicak

8. 3. 2011 11:40
Je to marný

Je to marný Trautenberk byl jen ikona pro fejzbúkáře a neví co páchá Kalousek a voliči TOPky zase neví kdo  to Kalousek je. Jak z toho ven;-D.

0 0
možnosti

kucerajan

8. 3. 2011 11:22
Víte, co je to, když se o někom řekne, že je degenerovaný_

U nás na rohu Bojiště a Kateřinský ulice, poslušně hlásím, pane lajtnat, byl taky jeden degenerovanej člověk. Jeho otec byl jeden polskej hrabě a matka byla porodní bábou. Von met ulice a jinak si po kořalnách nenechal říkat než pane hrabě.

0 0
možnosti

romualda

8. 3. 2011 11:01
nesprávný

To píšete nesprávnému, Schwarzenberg ani nezná program své strany, natož aby věděl takové podrobnosti...

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1855x
Učitel na gymnáziu, hospodářský historik a komunální politik. Angažuje se v místní politice v Praze 7. Zorganizoval například úspěšné referendum za nepředraženou radnici, kterým se podařilo ušetřit 500 milionů korun. Nyní se snaží společně s dalšími uspět v komunálních volbách s hnutím PRAHA 7 SOBĚ - www.PRAHA7SOBE.cz, aby se ušetřené peníze nerozházely jinak. www.facebook.com/praha7sobe

Seznam rubrik